Foto retoucheren – foto bewerken

Foto retoucheren – foto bewerken

Rikervp heeft veel ervaren in retoucheren en foto bewerken.

  • Retoucheren-foto bewerken-Fotograaf-Zwijndrecht-Dordrecht-Rotterdam-zuid holland

Wij zijn gespecialiseerd in het retoucheren en nabewerken van foto’s.
Professionele retoucheren en nabewerken van uw foto’s of retoucheren portret of product foto’s.
Bewerking uw oude foto’s restaureren of nieuwe foto’s maken, Vanaf €7,50 Dan kunt u deze laten afdrukken.

Portretten retoucheren – Door het wegwerken van puistjes en vlekjes,
het minder opvallend maken van rimpels en wallen onder de ogen en het verzachten van de huid wordt een portret veel mooier zonder dat het karakter van de persoon in kwestie verloren gaat.

Heeft u meerdere groepsfoto’s maar geen een waar iedereen leuk op staat dan kunt u de foto’s laten samenvoegen zodat u één foto krijgt waar iedereen goed op staat.

Hebt u een prachtige foto maar staat er net iets of iemand op die het geheel behoorlijk verstoort dan is het mogelijk om zo’n onderwerp uit de foto te verwijderen.

Tijdens werkdagen krijgt u binnen 24 – 48 uur de foto bewerkt terug ter beoordeling.
Spoedbewerkingen zijn ook mogelijk geef dan bij het versturen van uw foto aan wat de deadline is.

    • Werkwijze retoucheren
    • U ontvangt zo snel mogelijk een mail met de kosten
  • U laat weten of u akkoord gaat
  • Ik pas de foto aan en stuur een kleine versie naar u toe met mijn betalingsgegevens
  • Als u akkoord bent en u hebt het bedrag overgemaakt dan stuur ik u de volledige versie van de geretoucheerde foto toe.


Beschadigde foto’s

Heeft u een oude foto die beschadigd is? In de loop der jaren kan heel wat gebeuren met uw foto’s, of ze nu vervagen, geel worden, scheuren of beschadigd raken door water of andere materialen. Breng uw foto in onze vestiging om uw foto te laten beoordelen. Laat ons uw foto retoucheren en geef uw foto een nieuwe look!

Heeft u stapels losse foto’s die u nooit heeft verwerkt in een album. Laat ons deze kostbare herinneringen dan voor u archiveren, voordat ze voor altijd weg zijn! Kom langsnaar ons met uw reeds afgedrukte foto’s, dan zullen wij ze voor u digitaliseren.

Zodra uw foto’s op een dvd staan kunt u er uiteraard een digitaal fotoboek van maken.

tot 500 foto’s voor slechts € 199,00

Foto scannen

U heeft vast en zeker ergens in een grote boekenkast een doos of trommel staan met daarin honderden losse afgedrukte foto’s. Foto’s van een tijdje geleden, en misschien wel foto’s van ruim 30 jaar geleden. Waarschijnlijk heeft u nooit de tijd gehad om van deze foto’s een leuk album te maken. Om te voorkomen dat deze foto’s straks compleet verkleurd zijn, of misschien wel zoek raken, raden wij u aan om uw foto te scannen. Foto’s scannen kan tegenwoordig ontzettend gemakkelijk. Door uw foto’s te scannen digitaliseert u losse foto’s die u nog ergens in een doos heeft liggen.

Digitaliseren van foto’s

Reeds afgedrukte foto’s digitaliseren door ze in te scannen biedt u vele voordelen. Allereerst is het ontzettend leuk om weer eens een kijkje te nemen in die oude weggestopte doos om de foto’s uit te zoeken die u wilt laten scannen. Het scannen van foto’s is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer en zorgt er voor dat u uw foto niet meer kwijt kan raken. U kunt dan heel gemakkelijk alle digitale foto’s in een mapje op uw computer of harde schijf bewaren.

Een van de vele voordelen is dan ook dat u de foto’s in mapjes kunt stoppen waarbij u ze goed kunt categoriseren en dus ook goed kunt terugvinden als u er weer eens naar gaat kijken. Daarnaast is het ontzettend goed om oude foto’s te scannen omdat de kwaliteit van een reeds afgedrukte foto er met de jaren niet mooier op wordt. Door een foto te digitaliseren bent u er van verzekerd dat de kleur en kwaliteit van de foto zal worden behouden. Foto’s scannen is dus de ideale manier om uw oude foto’s een nieuw plekje te geven!

Foto scannen bij Rikervp

Als u er aan zit te denken om uw stapel oude foto’s te laten scannen bij Rikervp dan zullen wij hier met professionaliteit aan werken. U kunt hiervoor heel gemakkelijk langskomen bij ons. De grote stapel foto’s zullen wij dan voor u scannen en op een DVD zetten. Zo kunt u thuis heel gemakkelijk van alles doen met deze foto’s. De eerste 500 foto’s laten scannen bij ons kost u slechts 199,00 euro.

Indien u vragen heeft over de prijs, of over de methode van het scannen dan kunt u hiervoor uiteraard altijd contact opnemen met ons, of u kunt langskomen bij ons of stuur een email.

Fotoalbum van foto scannen

Het is ook mogelijk om van grote stapel foto scans een mooi digitaal fotoalbum te maken. Ook dit kunt u laten doen bij Rikervp. Zodra u de foto’s laat scannen en wij ze voor u op een DVD zetten, kunt u daarna heel gemakkelijk een digitaal fotoalbum laten maken van de gescande foto’s. Op deze manier heeft u én de foto’s op een veilige plek staan, én u maakt meteen een digitaal fotoalbum zodat u met veel plezier nog eens terug kan bladeren in een echt fotoboek om de herinneringen op te halen. Naast het maken van een fotoalbum is het natuurlijk ook mogelijk om met de gedigitaliseerde foto een ander fotogeschenk te maken zoals een leuke mok, kalender of kaart.Uw fotograaf in Zuid Holland

WAAROM BIJ ONS?
Om de simpele reden dat onze prijs/kwaliteit verhouding het beste is.

Wij zijn in Zwijndrecht, dichtbij Rotterdam.

Share This: