Foto Producten en meer

Producten via OYPO

Wat kun je doen met je foto?

Foto-ideeën – Kijk wat je allemaal met je foto’s kunt doen

Oypo levert een groot assortiment producten. De fotograaf kiest zelf welke producten hij wel of niet wil aanbieden. Hieronder enkele voorbeelden.

Foto’s

Uw foto’s worden professioneel afgedrukt op kwalitatief hoog­waardig fotopapier.

Professioneel fotopapier

De foto’s die u bestelt worden door het gerenommeerde vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoog­waardige foto­papier onder­scheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge print­kwaliteit. Zelfs het helderste wit en het diepste zwart worden probleemloos weergegeven. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huid­tinten en behoudt de kleur­kwalititeit ook na vele jaren!

Fotoafdrukken

Professioneel fotopapier

In het bestelscherm ziet u één of meerdere van de volgende papier­­soorten:

Glans

Dit glossy papier is uitermate geschikt voor foto­afdrukken met een mooie glans en briljante kleur­weergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat

Dit fotopapier heeft fijne oppervlakte­structuur en daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vinger­afdrukken, stof en krassen.

Pearl

Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleur­weergave. Met name in lichte kleuren en huid­tinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor voor glamour- en portret­fotografie en foto’s waarbij de ruimte- en diepte­werking een belangrijke rol spelen.

Downloads

Digitale bestanden

Steeds vaker worden foto’s ook digitaal besteld. Als u een foto als download bestelt, ontvangt u direct na ontvangst van de betaling de link naar het bestelde foto­bestand en kunt u de bestelde foto downloaden.

Origineel bestand voor eigen gebruik

Bestel het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie voor uw eigen archief. De foto kunt u onbeperkt voor uzelf gebruiken. U kunt de foto bijvoorbeeld in een een foto­boek verwerken of er zelf één of meerdere foto­producten van bestellen.

 

Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit, mag u de foto alleen privé gebruiken. U hebt toestemming van de fotograaf nodig om de foto zakelijk te gebruiken of te publiceren. Ook voor het delen van de foto en het publiceren op uw website of via social media is toestemming nodig.

Origineel bestand rechten-vrij

U ontvangt het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie. Bij het aan­schaffen van de rechten-vrije foto hebt u toestemming om deze bijvoorbeeld in het clubblad van uw vereniging te publiceren, met anderen te delen of bij een artikel in de lokale krant te plaatsen. Ook kunt u de foto voor uw website gebruiken of via sociaal media te delen.

Fotobestand voor website en social media

Het bestand heeft een maximale afmeting van 800 pixels en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op uw website of om te delen via e-mail of sociaal media.
Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit hebt u toestemming nodig als u de foto zakelijk wilt gebruiken (bijvoorbeeld op de website van uw bedrijf), neem in dat geval vooraf even contact op met de fotograaf om dit af te stemmen.

Combi-vellen

Een foto­afdruk met daarop meerdere kleinere foto’s afgedrukt.

Combivel

Een combi­vel is een foto­afdruk met een buiten­maat van 13×19 centimeter of 15×22 centimeter met daarop de door u geselcteerde foto gecombineerd in verschillende kleinere formaten.

Combivel

Combi­vellen zijn met name geschikt voor portretten. Een combi­vel is extra voordelig. U ontvangt namelijk meerdere afdrukken van de bestelde foto.

60 stickers met gratis smoelenboekje

Stickervel

Ideaal om fotootjes uit te wisselen met klasgenootjes!
De twee vellen (A4) bevatten in totaal 60 stickertjes van 2,6 x 3,6 cm.

Tevens ontvangt u een gratis smoelenboekje met ruimte voor 32 stickertjes welke gebruikt kan worden bij het uitwisselen van fotootjes.

Stickervel met 30 stickers

Stickervel

Ideaal om fotootjes uit te wisselen met klasgenootjes!
Het vel (A4) bevat 30 stickertjes van 2,6 x 3,6 cm.

Wanddecoratie

Maak uw eigen galerie in huis of op kantoor met moderne wand­decoraties van uw eigen foto’s.

Maak uw eigen galerie in huis

Foto aan de muur

De verkleurde vergrotingen in stoffige lijsten kunnen eindelijk vervangen worden. Moderne wand­decoratie­materialen laten uw foto’s stralen en geven uw huis, kantoor of club­gebouw een frisse uitstraling. Sommige foto­producten kunt u zelfs buiten gebruiken om uw muur of schutting creatief te decoreren.

Canvasdoek

Onze canvas­doeken zijn van hoge kwaliteit met mooie volle kleuren. Door de speciale inkt is het doek watervast.

Canvasdoek

U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld buiten het kader valt: in de winkel­wagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw foto past (fouten omdat u een verkeerd formaat kiest zijn hierdoor uitgesloten). Door een speciale bewerking tijdens het productie­proces valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg.

Foto op canvasUw canvas wordt compleet met ophang­system en bevestigings­materialen geleverd. De dikte van de lijst is 2 cm.

Tuinposter

Tuinposter

Een tuinposter fleurt uw tuin, balkon of dak­terras helemaal op. Ook kijkt u weer met plezier naar die saaie schutting. Ook in de winter geeft de poster extra kleur aan uw tuin. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blik­vanger in de slaap­kamer zijn.

Uw foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en water­bestendig en staat garant voor een optimale kleur­echtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier ophang­ogen. Is uw doek groter dan 100 cm dan komen er ringen om de 30 cm. Bij een formaat onder de 100 cm komen er ringen in de vier hoeken.

Uw foto afgedrukt op aluminium

Een foto op aluminium, ook wel foto op Dibond genoemd, geeft uw interieur een moderne look. Door de structuur van aluminium krijgt uw foto een prachtige uitstraling.

Wat is een foto op aluminium?

Aluminium is een vrij nieuw product om te bedrukken. U zult zich er misschien moeilijk een voorstelling van kunnen maken. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de licht­omstandigheden. Daardoor blijft de foto steeds weer interessant om naar te kijken.

Foto op aluminium

Uw foto wordt haarscherp op een aluminium plaat afgedrukt. De geborstelde RVS-structuur van het aluminium zorgt voor een unieke uitstraling. Het moderne product geeft uw foto juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophang­systeem en is geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

Foto op vurenhout

Doe mee met de nieuwste trend en bestel uw dierbare foto op hout. Een foto op hout laat uw foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.

Foto op hout

Uw foto op hout ophangen is zeer gemakkelijk met het meegeleverde ophangsysteem. Binnen een paar minuten kunt u al genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur!

Het vurenhouten materiaal is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes zoals uw badkamer

Foto op plexiglas, uniek en modern

Foto op plexiglas

Een foto op plexiglas is een bijzonder luxe en originele blik­vanger. Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor weergave van portretten, trouw­foto’s en sport­foto’s. Vanwege de professionele uitstraling is dit product zeker ook geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw glas foto steeds weer een ander effect krijgen. Kortom, de plexiglas foto is een ware eye-catcher voor uw interieur!

Uw wanddecoratie wordt compleet met ophangsysteem geleverd

Luxe wanddecoratie

Maak van uw huis of kantoor een fotogalerie

Maak van uw huis of kantoor een fotogalerie

Droom even mee: uw foto in museumkwaliteit aan de muur…

Foto poster

Laat de kleuren in uw foto knallen. De sublieme fotoa­fdruk op premium foto­papier wordt veredeld met een high-end finishing naar keuze. Kras­vast laminaat, drie of zelfs tien millimeter acrylaat­glas. De luxe wand­decoratie staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detail­weergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de foto­afdruk met Dibond ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleur­kwaliteit.

Acryluxe – Dibond met 3 mm acrylaatglas

Laat de kleuren in uw foto knallen. Uw foto wordt afgedrukt op premium fotopapier, gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaat­glas. Dit staat garant voor een optimale kleur- en detail­weergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de foto­afdruk tussen Dibond en de acrylaat­glas­plaat ontstaat een duurzaam foto­product met verfijnde en chique uitstraling.

Acryluxe - Dibond/Acrylaatglas

De Acryluxe fotoproducten zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 3 mm arcylaatglas

Acryluxe – Dibond met 10 mm gepolijst acrylaatglas

Met uw eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaat­glas haalt u superieure museum­kwaliteit in huis! De hoog­waardige foto­afdruk wordt bij dit zeer luxe product gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaat­glas. De dikte van het materiaal geeft het foto­product een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detail­weergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe foto­product een chique eyecatcher.

Acryluxe - Dibond/Acrylaatglas Acryluxe - Dibond / Acrylaatglas

De Acryluxe fotoproducten zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 10 mm gepolijst arcylaatglas

Diboluxe – Dibond met krasvast laminaat

Diboluxe met krasvast laminaat geeft uw foto een wat zachtere uitstraling. Uw foto wordt afgedrukt op premium foto­papier en veredeld met Dibond voor een vlak en stijf resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte opper­vlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van uw foto een moderne blikvanger.

Dibolux - Foto op Dibond

Diboluxe fotoproducten zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + krasvast laminaat

Decoratie

Mooie foto­producten om uw woon­kamer, slaap­kamer of bureau op te vrolijken.

Acryluxe – Fotoblok van 20 millimeter acrylaatglas

Woonkamer, slaapkamer of bureau opvrolijken? Een foto­blok, geheel gemaakt van acrylaatglas, maakt van elke foto een moderne eye­catcher. De sublieme foto­afdruk op premium foto­papier Fotoblokwordt veredeld met ultra dik acrylaat­glas van twintig millimeter. Hierdoor kunt u het foto­blok overal plaatsen. Door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen heeft het foto­blok een luxe uitstraling. Het acrylaat­glas zorgt voor optimale detail- en kleur­weergave van uw foto. Het foto­blok is een prachtig cadeau voor iedere gelegenheid of natuurlijk voor uzelf!

Ingelijste foto als cadeau

Foto in lijst

Nadat we uw foto zorgvuldig hebben ingelijst, pakken we deze met toewijding als een cadeautje in, compleet met zilver­kleurige strik. Daarna versturen we het pakketje in een bescherm­verpakking naar u toe. Door de feestelijke verpakking kunt u de ingelijste foto als kant-en-klaar cadeautje weggeven of rechtstreeks naar familie of vrienden verzenden. De foto­lijst is zowel geschikt om neer te zetten als om aan de muur te hangen.

Fotokado’s

Van muis­mat tot teddy­beer. Leuk voor uzelf en als cadeau te geven.

Keramische mok met foto

Koffie en thee smaken natuurlijk het lekkerst in uw persoonlijke foto­mok. Laat uw favoriete foto daarom afdrukken op een porseleinen mok. Door de hoog­waardige sublimatie­techniek is de fotomok vaatwasser­bestendig. De afbeelding zit niet óp de mok, maar wordt in het materiaal gebakken! Handig voor thuis of op kantoor. Een persoonlijke foto­mok is altijd een leuk cadeau.

fotmok

Persoonlijke muismat

Fleur uw werkplek op met een persoonlijke muismat! De muismat met uw eigen foto is een leuke eyecatcher voor op uw bureau. Zo hebt u altijd een mooie herinnering bij de hand als u achter de computer zit.

Foto op muismat

Een mooi cadeau voor vaderdag, verjaardagen, een nieuwe baan, een hyper­moderne oma of gewoon zomaar voor uzelf.

Puzzel

Bestel een leuke puzzel van uw eigen foto! De persoonlijke puzzel is ideaal om als origineel cadeau te versturen. Bent u, of kent u, een echte puzzel­liefhebber, dan slaat u met deze foto­puzzel twee vliegen in één klap: de foto­puzzel is tegelijker­tijd een leuke uitdaging én een blijvende herinnering.

Fotopuzzel

We hebben 3 varianten:

  • – 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
  • – 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
  • – 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

 

Super zachte knuffelbeer

Knuffelbeer met foto

Daar maakt u indruk mee. Niet zo maar een beertje, maar een knuffel­beer die een t-shirt draagt met uw favoriete foto! Kinderen genieten telkens weer van deze super zachte vriend. Maar ook uw eigen vriendin of partner zal blozen bij het knuffelen van het gezellige diertje.

De super zachte beer is ongeveer 28 centimeter groot.

Telefoonhoesje rondom bedrukt

GSM-hoes met foto

Een persoonlijke telefoonhoes is een leuke manier om elke dag opnieuw van uw foto te genieten. Het bijzondere aan dit fotohoesje is dat uw foto rondom, dus ook op de zijkanten, wordt afgedrukt!

Er zijn hoesjes voor verschillende soorten smartphones. Het hoesje is gemaakt van super­sterk gepolijst kunst­stof en is krasvast. Na het afdrukken van uw foto wordt deze veredeld met een hoog­glans foto­finish. Het ‘slim fit’ ontwerp zorgt ervoor dat uw telefoon er strak uitziet en toch wordt beschermd.

Mooi bedrukte kussensloop

Dromen zijn bedrog? Uw dromen worden werkelijkheid als u slaapt op een kussen met uw eigen foto! Bedruk de heerlijk zachte kussen­sloop met een dierbare foto en verras een familielid, vriend, vriendin of uzelf met persoonlijk cadeau!

Fotokussen

Een super originele lunchbox met foto

Verras uzelf, uw partner, zoon of dochter met een leuke lunch­box met daarop uw eigen foto. Een originele brood­trommel voor op op kantoor, voor in de tas van een fanatieke sporter of voor iemand die weer in de schoo­lbanken kruipt. Zo wordt iedere lunch vanzelf een feestje!

Broodtrommel met foto

De broodtrommel is gemaakt van stevig plastic en voorzien van een handige klik­sluiting. In de foto-editor ontwerp je snel en eenvoudig je eigen, unieke opdruk voor op de bovenzijde. Zo zorg je zeker weten voor een super originele en persoonlijke lunchbox.

Beschermhoes met foto voor uw tablet

Tablet-hoes met foto

Deze bescherm­hoes is een ware eye-catcher en een leuke manier om uw tablet een persoonlijke touch te geven. Het bijzondere aan deze foto is dat uw foto ook op de zijkanten wordt afgedrukt!

Er zijn hoezen voor verschillende typen tablets. De fotohoes is gemaakt van super­sterk gepolijst kunst­stof en is kras$shy;vast. Na het afdrukken van uw foto wordt deze veredeld met een hoog­glans foto­finish.

Portemonnee met uw eigen foto!

Genoeg van die saaie portemonnees? Laat dan een unieke en persoonlijke portemonnee met uw foto bedrukken. De portemonnee is leverbaar in twee varianten; een grote en kleine variant.

Portemonnee met foto

Portemonnee groot: Deze portemonnee is gemaakt van kunstleer en heeft een apart muntenvak.
De grote portemonnee heeft ruimte voor 7 pasjes en is 19×10 cm.
Portemonnee klein: Deze variant is vervaardigd uit polyester, heeft ruimte voor 5 pasjes en is 12×9,5 cm

Sleutelhanger – hart

Deze RVS sleutel­hanger is een bijzonder leuk cadeau dat familie en vrienden altijd bij zich kunnen dragen. Leuk voor een geboorte, verjaardag, jubileum, same­nwonen of een ander bijzonder moment dat je blijvend wilt vast­leggen. Met deze sleutel­hanger kunt u iemand écht verrassen!

Sleutelhanger met foto in hart-vorm

Sleutelhanger – rechthoek

Deze RVS sleutel­hanger is een bijzonder leuk cadeau dat familie en vrienden altijd bij zich kunnen dragen. Leuk voor een geboorte, verjaardag, jubileum, same­nwonen of een ander bijzonder moment dat je blijvend wilt vast­leggen. Met deze sleutel­hanger kunt u iemand écht verrassen!

Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger – rond

Deze RVS sleutel­hanger is een bijzonder leuk cadeau dat familie en vrienden altijd bij zich kunnen dragen. Leuk voor een geboorte, verjaardag, jubileum, same­nwonen of een ander bijzonder moment dat u blijvend bij u wilt dragen.

Deze praktische RVS sleutelhanger is stijlvol én degelijk. Met deze sleutel­hanger kunt u iemand écht verrassen!

Sleutelhanger met foto

Grote kerstbal – Rood

Met deze unieke kerstbal breng je jouw huis zeker in de kerstsfeer!

Foto op hout

Afmeting: Ø 13,5 cm
Materiaal: gecoat kunststof
Kleur: rood
Bedrukking: op krasvast aluminium met glossy coating, aan de voorzijde van de kerstbal.

Unieke gymtas met foto-opdruk

Gymtas met foto

Op zoek naar een leuke en praktische tas voor uw kind?

De gymtas is handig voor op school, zwemles, naar sportclub of op schoolreisje. Een leuk kindercadeau!

Deze praktische gymtas is van 100% polyester gemaakt en is makkelijk schoon te maken.

De foto wordt op de voorkant van de gymtas geprint. De tas heeft verstevigde hoeken en zwarte draagkoorden waarmee de tas eenvoudig dicht te trekken is.

Kleur: wit
Materiaal: 100% polyester
Afmeting: 35 x 43 cm
Inhoud: 12 liter

Bureauklok

Buroklok

Vrolijk ieder bureau, kantoor of iedere kamer op met een super mooie bureauklok.

Vorm: Rechthoek
Formaat: 20,5 x 14 x 2 cm
Materiaal: Hardboard met glanzende, geharde bovenzijde

Bidon, aluminium

Bidon

Met deze supersterke aluminium bidon heb jij je drinken altijd binnen handbereik!

Inhoud: 500 ml
Afmeting bedrukking: maximaal 10,5 x 18 cm
Materiaal: aluminium
Kleur: wit

Zonnescherm, voor in de auto

Zonnescherm

De zonneschermen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een afmeting van 44 x 38 cm. De rand is van duurzaam staal en bekleed met zwarte stof. Het zonnescherm met foto en tekst bestel je per 2 stuks inclusief handige zuignappen. Een echt originele verrassing!

Placemat, hardboard

Placemat

Wat is er leuker dan de dag beginnen met een glimlach? En dat gaat zeker lukken met deze originele en heel persoonlijke placemat onder je bord.

Afmeting: 18,9 x 22,7 cm
Materiaal: Hardboard. Bovenkant is glanzend en makkelijk afwasbaar

Onderzetters, 4 stuks

Onderzetters

Deze onderzetters met foto zijn gemaakt van stevig hardboard met een glanzende bovenzijde. De bovenzijde van de onderzetters is hittebestendig en watervast. Met deze onderzetters voorkom je vlekken en krassen op je tafel.

Formaat: 95x95x5 mm
Materiaal: hardboard met glanzende, geharde bovenzijde

Hondenriem

Hondenriem

Kleur: zwarte achterkant
Materiaal: polymer
Gewicht: 295 gram
Lengte van de rollijn: 5 meter
Geschikt voor honden tot max. 25 kg

Kleding

Maak met uw favoriete foto een uniek t-shirt, keuken- of BBQ-schort

Heren T-shirt met foto

Geef uzelf of iemand anders een persoonlijk T-shirt cadeau. Als leuk aan­denken aan dat ene moment, als sport­shirt, slaap­shirt, voor vaderdag of om lekker in te klussen. Een eigen t-shirt is altijd leuk om te dragen. De klassieke mannen T-shirts zijn gemaakt van 100% katoen. De halslijn is afgewerkt met een katoen/lycra-mix voor een optimaal draagcomfort.

Merk: Fruit of the loom
Stofdichtheid: 160 g/m2

Maaten Heren T-shirt met fotoSelecteer bij het bestellen de maat die het beste bij je past en wij zorgen voor een snelle levering.

Keukenschort / Barbecueschort

Een persoonlijk keuken­schort met je eigen foto is een leuk cadeau voor iedere keuken­prins of -prinses! Het keuken­schort van 80×70 centimeter is ook voor tieners een leuke ver­ras­sing. Natuurlijk is het keuken­schort ook als barbecue­short of als verf- en klus­schort te gebruiken.

Afmetingen van de opdruk:
28 cm breed, 20 cm hoog

35% katoen / 65% polyester

Dames T-shirt met foto

Geef uzelf of iemand anders een persoonlijk T-shirt cadeau. Als leuk aan­denken aan dat ene moment, als sport­shirt, slaap­shirt of voor moederdag. Een eigen t-shirt is altijd leuk om te dragen.
Een nauwsluitend vrouwen T-shirt gemaakt van 100% katoen. Met een vrouwelijke pasvorm, gecentreerde zijnaden en een kortere snit. Extra fijne kwaliteit afwerking met dubbele naden aan de mouwen en zoom.

 

Merk: Fruit of the loom
Stofdichtheid: 160 g/m2

Maaten Dames T-shirt met fotoSelecteer bij het bestellen de maat die het beste bij je past en wij zorgen voor een snelle levering.

Kinder T-shirt met foto

Laat voor uw zoon, dochter, neefje of nichtje een T-shirt bedrukken. Een kinder T-shirt met uw eigen foto is een origineel en persoonlijk kado voor iedere gelegenheid en is altijd leuk om te dragen! Het klassieke T-shirt voor kinderen is verkrijgbaar in verschillende maten. De halslijn is afgewerkt met een katoen/lycra-mix voor een optimaal draagcomfort.

 

Merk: Fruit of the loom
Stofdichtheid: 160 g/m2

Maaten Kinder T-shirt met fotoSelecteer bij het bestellen de maat die het beste past en wij zorgen voor een snelle levering.

Terug naar prijs lijst.
 
 Naar onze webwinkel

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share This: