BELLYPAINT SHOOTS

BELLYPAINT SHOOTS

DE BELLYPAINT SHOOTS.

 

OVER DE BELLYPAINT & FOTOSHOOT.

Schrijven door: Miranda van der Velde
(Professioneel Schmink Artiest)

 

OVER DE BELLYPAINT SHOOTS. Al jaren schmink ik kindersnoetjes als professioneel facepainter onder de naam: Het schminkatelier. Ik volg regelmatig workshops op het gebied van schminken, om mijn technieken te verfijnen en altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producten en trends. Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met het bellypainten, wat gebaseerd is op dezelfde schminkmaterialen en technieken als het schminken. Mijn eerste bellypaint vond ik reuze spannend, maar wat was het leuk en bijzonder om te mogen doen. Het idee om deze bellypaint samen met Rikervp te doen was al snel geboren. Want wat is er nu mooier om naast een mooi buik ook nog mooie foto’s daarvan te hebben? De samenwerking blijkt een schot in de roos. We hebben al tientallen mooie fotoschoot samen gemaakt. Ik overleg eerst met de cliënt wat zij graag wil hebben, en daar maak ik ontwerp van. Alle paints zijn dus ‘one of a kind’ en helemaal naar eigen wens gemaakt. RikerVP heeft een prachtige studio waar ik op mijn gemak de bellypaint kan maken. Ik neem mijn spullen mee en maak de paint dus in de studio. Ideaal! Ik ben ongeveer 2 uur bezig met de paint. Terwijl ik aan het werk ben is er ruimte voor een ontspannen moment, lekker iets te drinken erbij en een gezellig praatje. Dit maakt een bellypaint tot een bijzondere ervaring voor de aanstaande moeder. Zij wordt in het zonnetje gezet en alles draait even om haar en zwanger zijn. Heerlijk toch? Maar voor ons is het ook altijd speciaal. Dat ik aan de buik mag zitten, waar zo’n mooi wonder in groeit. Vaak beweegt de baby en voel ik dat. Dat vertederd mij iedere keer weer, dat ik dit mag meemaken en beleven. Daarna is het aan Ken om deze herinnering vast te leggen, zodat deze dag en deze belevenis voor altijd bewaard kan blijven. Hier neemt Ken de tijd voor. Niet gauw gauw een paar foto’s , nee, er wordt echt aandacht besteed aan de shoot en vele mooie foto’s gemaakt. Dit is 1 van de leukste dingen van mijn vak. Ieder bellypaint is bijzonder en telkens weer verlaat ik de studio met een brede glimlach!Samen met Riker Video Productie & Fotografie.

Al jaren schmink ik (Miranda van der Velde) kindersnoetjes als professioneel facepainter onder de naam: Het schminkatelier. Ik volg regelmatig workshops op het gebied van schminken, om mijn technieken te verfijnen en altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producten en trends.
Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met het bellypainten, wat gebaseerd is op dezelfde schminkmaterialen en technieken als het schminken.
Mijn eerste bellypaint vond ik reuze spannend, maar wat was het leuk en bijzonder om te mogen doen.

  • Bellypaint fotoshoot fotostudio Zwijndrecht Dordrecht Papendrecht Drechtstreden Rotterdam

Het idee om deze bellypaint samen met Rikervp te doen was al snel geboren. Want wat is er nu mooier om naast een mooi buik ook nog mooie foto’s daarvan te hebben? De samenwerking blijkt een schot in de roos. We hebben al tientallen mooie fotoschoot samen gemaakt.

Ik overleg eerst met de cliënt wat zij graag wil hebben, en daar maak ik ontwerp van. Alle paints zijn dus ‘one of a kind’ en helemaal naar eigen wens gemaakt.

RikerVP heeft een prachtige studio waar ik op mijn gemak de bellypaint kan maken. Ik neem mijn spullen mee en maak de paint dus in de studio. Ideaal!

Ik ben ongeveer 2 uur bezig met de paint. Terwijl ik aan het werk ben is er ruimte voor een ontspannen moment, lekker iets te drinken erbij en een gezellig praatje. Dit maakt een bellypaint tot een bijzondere ervaring voor de aanstaande moeder. Zij wordt in het zonnetje gezet en alles draait even om haar en zwanger zijn. Heerlijk toch?

Maar voor ons is het ook altijd speciaal. Dat ik aan de buik mag zitten, waar zo’n mooi wonder in groeit. Vaak beweegt de baby en voel ik dat. Dat vertederd mij iedere keer weer, dat ik dit mag meemaken en beleven. Daarna is het aan Ken om deze herinnering vast te leggen, zodat deze dag en deze belevenis voor altijd bewaard kan blijven. Hier neemt Ken de tijd voor. Niet gauw gauw een paar foto’s , nee, er wordt echt aandacht besteed aan de shoot en vele mooie foto’s gemaakt.

Dit is 1 van de leukste dingen van mijn vak. Ieder bellypaint is bijzonder en telkens weer verlaat ik de studio met een brede glimlach!


→Wilt u een Zwangerschap bellypaint doen en fotoshoot boeken of heeft u vraag?

 

Zwangerschap Fotografie Bellypaint en fotoshoot

Meer info over prijzen…

fotoshoots-fotostudio-zwijndrecht-dordrecht-papendrecht-drechtsteden-rotterdam


WAAROM BIJ ONS?
Om de simpele reden dat onze prijs/kwaliteit verhouding het beste is.

Wij zijn in Zwijndrecht met onze studio in Papendrecht, dichtbij Rotterdam.

achteraf kom je niet voor onverwachte kosten te staan.


Save

Save

Share This: